Rutina de ingrijire de noapte a tenului

Pentru a avea un ten frumos si sanatos este important sa il protejam de factorii daunatori de care este asaltat pe timpul zilei, cum ar fi poluarea, praful, soarele si multe altele.  

Odata cu venirea serii, la fel ca si noi, tenul nostru are nevoie de un ritual de relaxare, pentru a se detensiona.

Vrem sa te ajutam sa obtii maximul de beneficii de la produsele din rutina ta de ingrijire, asa ca am pregatit mai jos cateva sfaturi de pus in practica atunci cand vine vorba de produsele de skincare pe care ar trebui sa le folosesti seara si ordinea potrivita in care sa le aplici.

PASUL 1: Demachiaza-ti tenul

Ajuta-ti tenul sa respire dupa o zi de expunere la praf, machiaj si diferiti alti factori externi, inlaturand toate impuritatile, sebumul si urmele de machiaj.

Incepe prin a demachia tenul cu o apa micelara demachianta pe baza de apa, care nu contine alcool sau substante colorante in formula sa.

Aplicarea acesteia se face prin miscari circulare, de jos in sus, pentru a preveni formarea ridurilor.

 apa micelara demachianta

PASUL 2: Curata tenul cu atentie

De cele mai multe ori, felul in care arata discheta demachianta dupa ce ne-am demachiat seara este confirmarea faptului ca ne confruntam cu mult praf si toxine pe timpul zilei. Tocmai de aceea iti recomandam sa continui ritualul de ingrijire cu un gel de curatare cu ingrediente naturale.  

Gelul purificator Sinoz curata tenul, indeparteaza excesul de sebum si reziduurile de machiaj fara sa usuce pielea, creand o senzatie matasoasa si neteda si este potrivit pentru curatarea tuturor tipurilor de ten.

 gel de curatare a tenului

PASUL 3: Aplica o lotiune tonica

O lotiune tonica naturala buna poate face adevarate minuni. Contrar reputatiei pe care a trebuit sa o infrunte multa vreme, fiind in mod eronat inclusa pe lista produselor de care nu avem nevoie, acest produs vine in completarea actiunii demachiantului si a gelului de curatare, ajutand la calmarea tenului iritat, mentinand PH-ul natural al pielii si inchizand porii dilatati.

 lotiune tonica

PASUL 4: Folosese serul facial potrivit

Daca nu ai integrat inca un ser facial bun in ritualul tau zilnic de ingrijire a tenului, acum este momentul potrivit. Serul este un tratament foarte concentrat, mai bogat in nutrienti decat orice crema de fata si are un puternic efect antioxidant.

Serul facial revigorant Sinoz cu colagen, acid hialuronic si aur de 24K a fost special conceput pentru a ingriji tenul cu efectul sau antioxidant si pentru te ajuta sa previi formarea ridurilor si a liniilor fine.   

Aplica o cantitate suficienta de ser pe fata curata, cu miscari circulare, de 2 ori pe zi, cu exceptia zonei din jurul ochilor.

ser facial cu acid hialuronic si aur 24k

PASUL 5: Nu uita de zona delicata a ochilor

Nu uita sa acorzi atentie si hidratarii zonei de sub ochi si reducerii liniilor fine si a ridurilor din aceasta zona. Pentru cele mai bune rezultate, alege ingrediente precum acidul hialuronic, celule stem de mere elvetiene si aur pur, ingrediente pe care le contine serul Sinoz pentru conturul ochilor. Acidul hialuronic retine o capacitate mare de apa si ajuta astfel la hidratarea pielii in profunzime. Celule stem de mere elvetiene prelungesc viata celulelor din ten, intarzie imbatranirea celulelor de baza si cresc vitalitatea tenului. Particulele de aur pur au caracteristica de a creste elasticitatea tenului si de a mentine echilibrul de hidratare, redand stralucirea si vitalitatea tenului.

ser contur ochi cu aur 24k

PASUL 6: Hidrateaza-ti tenul

Indiferent de tipul tau de ten, acesta are nevoie de hidratare. Cremele care contin acid hialuronic, pantenol (provitamina B5) si peptide sunt foarte potrivite pentru a asigura hidratarea de care are nevoie tenul pe parcursul intregii nopti.

Iti recomandam crema nutritiva regeneratoare de noapte Sinoz, cu acid hialuronic, pantenol si unt de shea, care nu numai ca va asigura echilibrul pH-ului pielii tale, dar il va si hidrata intens si il va proteja.

crema nutritiva regeneratoare de noapte

Un ultim aspect, insa esential pentru mentinerea sanatatii pielii tale, si nu numai, este „somnul de frumusețe”. Intrucat lipsa somnului si stresul pot agrava afectiunile pielii, incearca sa dormi cele 8 ore recomandate de experti.

Inainte de culcare, parcurge pasii enumerati mai sus si vei simti diferenta. Noul tau ritual de ingrijire de seara iti va ajuta tenul sa straluceasca de sanatate si frumusete!