Cum putem indeparta petele pigmentare?

Aparitia petelor pigmentare, cauzata de productia excesiva de melanina (pigment) in anumite zone ale fetei este o problema cu care se confrunta numeroase persoane, in special femeile.

Aceste pete sunt cauzate de schimbarile hormonale din timpul sarcinii, de anumite tulburari hormonale si, mai frecvent, de expunerea prelungita la soare.

Adevarul este ca nu e usor sa elimini petele pigmentare, ba dimpotriva, insa nu e imposibil  daca esti conseventa in a le trata corespunzator, cu produsele de ingrijire potrivite.

Cum apar petele pigmentare

Acestea apar din cauza unei inflamații, cel de-al doilea strat de piele producand mai mult pigment atunci cand are de suferit din cauza unui factor extern, cum ar fi cei enumerati mai sus: schimbarile hormonale din timpul sarcinii, anumite tulburari hormonale sau expunerea prelungita la soare.

Ce ingrediente te pot ajuta sa lupti eficient impotriva petelor pigmentare 

Daca preferi cremele de fata in locul serurilor, iti recomandam Crema de fata pentru pete pigmentare cu radacina de lemn dulce, vitaminele C si B3 si pentavitina. Aceasta trateaza petele existente si previne aparitia altora.

  • Radacina de lemn dulce ajuta tenul sa straluceasca, oferindu-i o nuanta mai luminoasa
  • Vitamina C ilumineaza tenul si il protejeaza de radicalii liberi
  • Vitamina B3 ajuta la uniformizarea culorii pielii si la estomparea petelor pigmentare, calmeaza inflamatia si sustine productia de colagen. De asemenea, impiedica producerea excesiva de grasime in ten.
  • Pentavitina ajuta la reducerea vizibila a aspectului petelor cauzate de imbatranire, asigurand o hidratare intensa si protejand in acelasi timp tenul impotriva semnelor de imbatranire. Ofera senzatie de hidratare pe termen lung. 

Cum se foloseste?

Se aplica pe tenul curat, de doua ori pe zi, dimineata si seara, evitand zona ochilor, prin miscari circulare. Este potrivita pentru uz zilnic si recomandata pentru toate tipurile de ten.

O alta optiune este utilizarea unui ser facial. Avantajul acestuia este de a fi mai concentrat in ingrediente active decat crema, si de a avea o absorbtie mai rapida. Si serul trateaza petele existente si previne aparitia altora.

Serul Sinoz Dark Spot Corrector reduce vizibil petele pigmentare din stratul superior al epidermei, contribuind in acelasi timp la prevenirea coborarii petelor pigmentare spre straturile inferioare. Este eficient si in prevenirea formarii de noi pete in timpul utilizarii regulate.

  • Serul contine, la fel ca si crema, radacina de lemn dulce care creste luminozitatea tenului.
  • Niacinamida, cunoscuta si sub numele de vitamina B3 ajuta la imbunatatirea elasticitatii tenului si este indicata pentru reducerea petelor de piele si pentru echilibrarea aspectului vizibil al sebumului.
  • Acidul hialuronic din compozitia sa retine o mare capacitate de apa si ajuta astfel la hidratarea pielii in profunzime.

Cum se foloseste?

Aplica pe degete cateva picaturi si prin miscari circulare aplica-l apoi pe toata suprafata fetei, pe tenul curat. Repeta de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Pentru a obtine rezultate mai bune, iti recomandam sa il utilizezi in mod regulat timp de 3 luni.

Stii cum se spune, ca este mai important sa previi decat sa tratezi? Acest rationament atat de intelept sta si la baza recomandarii folosirii cremelor de protectie solara pe post de preventie impotriva hiperpigmentarii.

Crema Sinoz Protectie Solara cu SPF 50+, anti-pete pigmentare a fost dezvoltata special pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii si petele de ten cauzate de razele nocive ale soarelui. In timp ce ofera protectie UVA / UVB tenului cu SPF 50+, actioneaza ca un scut impotriva razelor solare si asigura aspectul uniform si neted al tenului. Este potrivita utilizarii pentru toate tipurile de ten, pe parcursul celor patru anotimpuri. Este pe baza de apa si se absoarbe rapid in piele.

  • Pantenolul, cunoscut si sub numele de vitamina B5 previne iritarea tenului si ajuta la hidratarea intensa a acestuia.
  • Urea combate semnele de imbatranire si previne reducerea elasticitaii pielii. Mentine un pH echilibrat al pielii si hidrateaza tenul in profunzime, pielea devinind supla si moale.
  • Extractul de curcuma asigura efectul antioxidant cu caracteristica sa de albire a tenului, impiedicand astfel tenul sa produca melanina (pigmentul de culoare) excesiva.
  • Vitamina E hraneste straturile interioare si exterioare ale tenului si ii confera un aspect mai sanatos si mai stralucitor.

Cum se foloseste?

Crema Sinoz pentru protectie solara SPF 50+ se aplica pe fata, gat si pe zona decolteului cu 15-20 de minute inainte de a iesi la soare. Daca este nevoie, se poate repeta la fiecare 2 ore.

Pentru a te asigura ca dispui de arsenalul complet impotriva incapatanatelor pete pigmentare (combatere si preventie), iti recomandam setul Sinoz Adio Pete Pigmentare conceput special pentru a tine la distanta aceste pete maronii, ce include cele trei produse de mai sus, la un pret foarte atractiv.

Asadar, se poate! Petele pigmentare nu trebuie să fie ale tale pentru vecie, iar Sinoz este aliatul tau in a-ti recapata luminozitatea tenului, si a o proteja in continuare.