Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru Ea

Valentine’s day se apropie cu pasi repezi si cel mai probabil, esti deja in cautarea cadoului perfect. Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri pentru ea, prietena sau sotia ta, cadouri ce o vor face sa simta cat de mult inseamna pentru tine.

Ciocolata si florile sunt absolut minunate, desigur, dar produsele de beauty, de ingrijire a pielii, mai ales cele din ingrediente naturale, sunt in topul listei de preferinte ale doamnelor si domnisoarelor. Te intrebi de ce? Pentru ca acestea dureaza mult mai mult decat o cutie de ciocolata, care de obicei dispare in cateva zile...Glumeam, in cateva minute, de fapt. 

Stim ca nu este intotdeauna usor sa faci cumparaturi pentru jumatatea ta, mai ales cand vine vorba despre ceva atat de personal precum produsele de infrumusetare. Dar sa recunoastem, tuturor ne place sa ne bucuram de cate un ritual de rasfat din cand in cand, si iti garantam ca unul dintre aceste cadouri de Valentines ii va pune zambetul pe buze de 14 februarie, si nu numai.

Set Ser Facial Revigorant cu Aur 24K

Setul Gold pentru ingrijirea tenului cu Aur de 24K este preferatul doamnelor si domnisoarelor deoarece ofera pielii un aspect luminos, hidratat si sanatos. In timp ce particulele de aur adevarat catifeleaza pielea si au un efect antioxidant, ajuta in acelasi timp si la prevenirea formarii ridurilor din jurul ochilor, si a liniilor fine din jurul gurii, fruntii si zona sprancenelor (zona T).

 

 

Setul Health Booster contine un Ser Facial Revigorant cu Aur de 24K si un ser de ingrijire cu Vitamina C si Acid Hialuronic, care ajuta tenul sa arate mai stralucitor, si sa lupte impotriva radicalilor liberi. Vitamina C sprijina, de asemenea, productia de colagen, care este esentiala pentru un ten ferm si tanar.

 

Set creme hidratante

Setul Head to Toe Moisturizing contine o lotiune de corp nutritiva, o crema de maini cu unt de shea si o crema intens hidratanta pentru ingrijirea picioarelor.

Lotiunea de corp cu extract de Aloe Vera sporeste nivelul de hidratarea al pielii inca de la primele utilizari si are un miros placut care ofera o senzatie de prospetime dupa aplicare. Produsul este recomandat si pentru pielea sensibila.

Crema de maini cu unt de shea este recomandata pentru pielea uscata, crapata, sensibila sau terna. Untul de shea din continutul sau stimuleaza producerea colagenului, reduce semnele de imbatranire, elimina iritatiile si vindeca microfisurile. Utilizata zilnic, mai ales pe timpul sezonului rece, lasa pielea radianta, catifelata si ferma.

Crema intens hidratanta pentru ingrijirea picioarelor reprezinta ritualul zilnic de ingrijire al picioarelor. Hidrateaza si ajuta la restabilirea barierei de protectie a pielii. Aceasta crema intra rapid in piele, exfoliaza si hidrateaza picioarele extrem de uscate si crapate si imbunatateste textura pielii. 

Scrub de fata si corp

Scrubul Exfoliant pentru Corp Gold Aura este cel mai placut mod de a rasfata tenul si corpul! Capacitatea ridicata de exfoliere lasa pielea matasoasa pe tot parcursul zilei. Micro-particulele de sare de mare si uleiuri esentiale ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii, pentru un ten mai catifelat, mai hidratat si mai neted. Lasa in urma un strat subtire si foarte hranitor de uleiuri bogate in vitamina E avand rol de protectie, oferind astfel pielii o luminozitate naturala.

Apa de Trandafiri naturala

Apa de Trandafiri 100% naturala reprezinta primul pas de ingrijire naturala a tenului, avand o valoare a pH-ului compatibila cu toate tipurile de ten. Se obtine prin metoda hidrosolului, din trandafiri albi si rosii de renume mondial din Isparta.

Nu contine coloranti si parfumuri artificiale. Poate fi utilizat si ca agent natural racoritor, hidratant si hranitor pentru tenul care a fost expus si incalzit la soare in lunile de vara si uscat de frig in lunile de iarna. In timp ce protejeaza tenul datorita proprietatilor antioxidante, are, de asemenea, un efect tonifiant asupra tenului.

 

 Masca purificatoare cu argila

Masca Purificatoare cu Argila si Musetel de la Sinoz asigura echilibrul sebumului, intervenind asupra tenului cu ajutorul extractului de argila si carbuni activi din continutul sau. Aceasta poate fi utilizata pentru a combate acneea si punctele negre, netezeste tenul si ii ofera stralucire. Textura cremoasa si prietenoasa cu pielea actioneaza ca un magnet pentru impuritatile depuse adanc in pori.

Nu trebuie sa cheltui o avere pe bijuterii scumpe sau gadgeturi de ultima generatie pentru a o surprinde placut de Valentine's Day. Cadourile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt atat de potrivite pentru Ziua Indragostitilor, au livrare rapida, si la comenzile peste 150 lei beneficiezi de transport gratuit – pentru ca tu sa iti poti exprima dragostea si aprecierea fata de persoana iubita exact asa cum iti doresti.