Rutina de ingrijire a pielii, dimineata: un ghid pas cu pas

Pentru a avea un ten frumos si sanatos, este foarte important sa incepem fiecare zi cu un scurt ritual de ingrijire, iar primul pas inspre a crea un nou ritual eficient este alegerea produselor potrivite. Al doilea este stabilirea ordinii in care acestea trebuie folosite si aici te ajutam noi. 

Rutina de zi se refera la protectia impotriva soarelui, a poluarii si a intemperiilor. La fel cum te speli pe dinti zilnic, dimineata include si urmatorii pasi:

PASUL 1: Gel de curatare

Incepe prin a-ti spala tenul cu un produs de curatare delicat, conceput pentru tipul tau de piele. Acesta indeparteaza excesul de sebum fara sa usuce pielea, creand o senzatie catifelata si neteda.

Dupa ce ai pus o cantitate suficienta de produs in palma, spumeaza cu putina apa si aplica efectuand un masaj pe toata fata. Asigura-te ca produsul nu intra in contact cu ochii. Dupa aplicare, clateste fata pana cand spuma este curatata complet.

 

PASUL 2: Lotiune tonica

In general, majoritatea oamenilor aleg sa sara peste acest pas, partial pentru ca exista o presupunere cum ca majoritatea lotiunilor tonice sunt dure si irita pielea. Acesta nu este cazul. Dimpotriva, lotiunea tonica de la Sinoz este special conceputa pentru a hidrata tenul, datorita extractelor de aloe vera, hamamelis si alantoina.

Aplica pe o discheta demachianta o cantitate suficienta de produs si aplica apoi pe fata cu miscari circulare.

 

PASUL 3: Ser facial

Serurile sunt tratamente foarte concentrate, mai bogate in nutrienti decat cremele faciale.

Efectul cel mai important al serului facial este acela de a fi un puternic antioxidant. Particulele de aur de 24K din serul facial Sinoz sunt cele care ofera pielii tale acest puternic efect antioxidant, protejandu-l impotriva radicalilor liberi si prevenind formarea ridurilor.  Mai mult decat atat, mentin tenul perfect hidratat, cu un aspect sanatos si stralucitor.

Aplica o cantitate suficienta de ser pe fata curata, cu miscari circulare, cu exceptia zonei din jurul ochilor.

 ser facial

PASUL 4: Ser contur ochi

Pielea din jurul ochilor este cea mai subtire si mai delicata de pe fata si prima care prezinta semne de imbatranire prematura.

Pentru a mentine fermitatea si elasticitatea pielii pleoapelor, este extrem de important sa folosesti in mod regulat un ser pentru conturul ochilor bogat in acid hialuronic.  

Serul Sinoz pentru conturul ochilor contine atat acid hialuronic, cat si particule de aur pur de 24K si celule stem de mere elvetiene, care prelunesc viata celulelor din ten, intarziind imbatranirea celelor de baza.

Acest ser se aplica pe tenul curat. Se recomanda utilizarea inaintea produselor sub forma de crema si este potrivit pentru toate tipurile de ten.

PASUL 5: Crema pentru pete pigmentare

In cazul in care te confrunti cu incapatanatele pete pigmentare, si acesta este un pas important de inclus in rutina ta de ingrijire zilnica.

Petele pigmentare sunt cauzate de factori fizici, hormonali sau de mediu. Datorita antioxidantilor din continutul sau, crema de la Sinoz are ca scop impiedicarea formarii petelor noi si estomparea celor existente.  

Radacina de lemn dulce din compozitia sa ajuta tenul sa straluceasca, vitamina C il ilumineaza si il protejeaza de radicalii liberi, iar vitamina B3 ajuta la uniformizarea culorii pielii si la estomparea petelor, calmand inflamatia si sustinand productia de colagen.

Se aplica pe tenul curat, evitand zona ochilor, efectuand un masaj usor cu miscari circulare.

 

PASUL 6: Crema hidratanta cu protectie solara

Da, toata lumea are nevoie de crema hidratanta, chiar si persoanele care au tenul gras.

Hidratarea pielii cu crema de protectie solara SPF este cel mai important pas al rutinei de ingrijire a pielii. Acest pas nu numai ca iti hidrateaza pielea, ci sigileaza toate produsele de la pasii anteriori in interiorul acesteia. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda utilizarea in mod regulat a cremei cu protectie solara inainte de a iesi afara, chiar si in zilele innorate sau racoroase.

Un factor de protectie solara ridicat iti protejeaza pielea de razele UV nocive si o fereste de stresul si agresiunile zilnice cum ar fi particulele fine si metalele grele, care accelereaza imbatranirea pielii. Organizatia Mondiala a Sanatatii raporteaza ca pana la 90% din modificarile vizibile atribuite imbatranirii pot fi cauzate de expunerea la soare.

Crema cu protectie solara SPF 50+ de la Sinoz a fost dezvoltata special pentru a bloca razele nocive ale acestuia, actionand ca un scut impotriva lor si asigurand un aspect uniform si neted tenului.

Este potrivita utilizarii pentru toate tipurile de ten, pe parcursul celor patru anotimpuri. Fiind pe baza de apa, se absoarbe rapid in piele. Produsul se aplica pe fata, gat si pe zona decolteului cu 15-20 de minute inainte de a iesi la soare.

Cand vine vorba de ingrijirea pielii, respectarea regulilor face diferenta. Bucura-te la maxim de produsele tale de ingrijire, urmand aceste sfaturi de baza. Iti promitem ca pielea ta iti va multumi!