Cum Cumpar

Niciodata nu a fost mai simplu...

 

Selecteaza produsele dorite 

Alege de pe site produsele care te intereseaza si adauga-le in cosul de cumparaturi apasand pe butonul “Adauga in Cos”, care se afla in dreptul fiecarui articol de pe site. Adauga in cos cate produse doresti folosind acelasi procedeu. Poti vizualiza pagina “Cosului de Cumparaturi”, unde vei regasi lista de produse selectata de tine. Vei putea modifica cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau poti renunta la unul sau mai multe produse din cos. Pentru a te intoarce la site si pentru a continua sa adaugi alte produse in cos, actioneaza butonul “Revino la Cos”.

 Creeaza un cont Sinoz.ro

Pentru a finaliza comanda, actioneaza butonul “Check-Out”. Pentru a comanda produsele, trebuie sa fi inregistrat pe site-ul Sinoz.ro, respectiv trebuie sa detii un cont. Daca nu detii un cont, poti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi, urmand ca la momentul in care doresti sa finalizezi comanda, sa iti creezi unul.

*Vei primi un e-mail de confirmare al contului creat pe Sinoz.ro.

Completeaza informatiile solicitate pentru expedierea comenzii, respectiv informatii cu privire la nume, adresa, e-mail si numarul de telefon valabil, si actioneaza butonul “Continua la Expediere”.

**Este necesar sa folosesti o adresa de e-mail valida cat si un numar de telefon unde te putem contacta referitor la statusul comenzii tale.

 Finalizeaza comanda

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul “Adresa de Facturare”, care iti permite sa folosesti o alta adresa de facturare decat cea initial folosita la crearea contului Sinoz.ro.

Poti plati online cu cardul (prin intermediul MobilPay), in rate cu ajutorul cardurilor de credit ale bancilor partenere, prin transfer bancar sau la livrare (cash sau POS, in lei). 

Mai multe detalii despre metodele de plata disponibile pe site-ul Sinoz.ro le gasesti in sectiunea “Metode de Plata”.

Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul "Trimite Comanda" pentru a trece la pasul urmator. In functie de caracteristicile comenzii plasate, si de optiunile disponibile, trebuie sa alegi metoda de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii (costul de livrare se adauga la costul produselor selectate, iar cuantumul total al comenzii il poti identifica in partea dreapta a ecranului).

Dupa efectuarea comenzii, vei primi un e-mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, iar comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

 *Nota 

Modificarea comenzilor existente

Comenzile deja plasate nu se pot modifica. Este necesar sa plasezi o noua comanda, sau sa anulezi comanda actuala daca doresti un alt tip de produs. Inainte de aceasta operatiune, te rugam sa verifici disponibilitatea produsului/ produselor solicitate pe site-ul Sinoz.ro

De asemenea, in cazul comenzilor deja plasate, nu se mai pot adauga alte produse. Este necesar sa plasezi o noua comanda pe site-ul Sinoz.ro, iar daca termenul de livrare corespunde, doar atunci comenzile se pot cumula.