Metode de Plata

Sinoz Cosmetics (www.sinoz.ro) iti ofera o experienta de shopping fara griji si iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 

Plata online cu cardul

Te informam ca platile realizate online pe site-ul www.sinoz.ro sunt securizate prin sistemul MobilPay. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului sunt securizate si incriptate.

Poti efectua plata online cu cardul personal sau de firma, in conditii de siguranta deplina. Folosind aceasta metoda dupa plasarea comenzii vei fi redirectionat catre o fereastra de plata. Tot ce trebuie sa faci este ca la finalizarea comenzii sa alegi modalitatea de plata “Credit Card / Debit Card (Mobilpay)”, dupa care apesi “Check-out” si vei fi redirectionat pe pagina securizata de plata online a procesatorului MobilPay. Dupa ce completezi informatiile si ai efectuat plata, comanda ta va fi plasata. Soferul iti va inmana la livrare factura fiscala pentru produsele cumparate.

 

Plata in rate

Plata in rate poate fi efectuata doar prin metoda de “Plata Online cu card” mentionata mai sus. Dupa selectarea acestei metode de plata, vei fi redirectionat catre o fereastra de plata securizata. Dupa furnizarea informatiilor despre card, ti se vor prezenta optiunile de plata posibile, inclusiv alegerea numarului de rate. Termenul maxim de rate este de 6 luni.

  

Transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. In formularul de plata se va completa numarul comenzii la detaliile transferului (ex: #123456).

Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne transmiti dovada platii la adresa de e-mail: info@sinoz.ro. Comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

Detaliile contului:

  • Destinatar: MAZE BEAUTY CONCEPT SRL
  • C.U.I.: 43149325
  • Numărul contului: RO65 BREL 0002 0025 5694 0100
  • Detalii plata/ Explicatii: Numărul comenzii (ex: #123456)

 

Plata in sistem ramburs

Poti plati cash, prin transfer bancar sau prin card de debit sau credit atunci cand soliciti plata in sistem ramburs (la livrare). Factura o primesti la livrare, iar TVA-ul este inclus in pret.

 

  •  Card de credit sau debit la livrare 

Exista intotdeauna si posibilitatea de a plati cu cardul de credit sau debit la livrare. Soferul iti va da un cititor de carduri si va putea sa scaneze cardul pentru a face foarte usor plata. Ti se va inmana bonul pentru tranzactie si factura. 

  • Cash la livrare

Pentru confortul tau, iti oferim o modalitate de plata foarte simpla: cash la livrare. Chitanta si factura pentru comanda ta le vei primi la momentul livrarii.